Elektriciteit

De elektrische installatie is iets wat eigenlijk geen introductie meer nodig heeft maar wat met de opkomst van steeds gevoeliger en verfijnder apparatuur steeds meer aandacht vraagt naar kwaliteit, zorg voor afwerking en oog voor detail. Daarin wordt steeds rekening gehouden met de wensen van de klant en bespreken wij zoveel mogelijk “on site” om aan deze wensen te voldoen.
Opstellen van keuringsdossiers, maken van plannen en schema´s en uitvoering van de desbetreffende keuringen worden eveneens door ons verzorgd.

Kabel-tv

Dit is één van de meest ondergewaardeerde bekabelingen die men tegenkomt in particuliere woningen. Hoe vaak merkt men niet de zgn. sneeuw in een beeld, slechte beeld- en geluidskwaliteit enz...
Met de steeds meer geavanceerde tv-toestellen, de opkomst van digitaal beeld, internet en telefonie via de kabel enz. is dit heden ten dage een must om hier bijzondere aandacht aan te besteden.
Ook hier kunnen wij u met onze jarenlange ervaring de beste kwaliteit leveren en dit mee integreren in uw project.
Ook om een analyse van uw bestaande coaxbekabeling te maken kan u op ons beroep doen.
Wij werken met de beste producten zijnde de alom gekende Telenet Interkabel en verdeel- en aansluitmateriaal van Kathrein, één van de marktleiders in dit vakgebied.

Data- en telefonienetwerken

Data- en telefonienetwerken is een bekabeling die reeds vele jaren in de bedrijfswereld een onmisbare schakel in de gegevensverwerking en communicatie is. Ook in de residentiële sector wordt dit meer en meer ingepland met de opkomst van internet en al zijn aanverwante toepassingen.
Ook hier kunnen wij met onze jarenlange ervaring de beste kwaliteit leveren en dit mee integreren in uw project.
Om u wegwijs te maken in de wereld van utp, ftp, screened, unscreened, cat 5e, cat 6, enz. staan wij u in het maken van de juiste keuze inzake inplanting, hoeveelheid, te gebruiken materialen, enz. bij om zo samen tot de beste oplossing te komen die voldoet aan uw wensen en eisen.
In samenwerking met één van onze partners kunnen wij hier zelfs overgaan tot het opstellen van een totaaloplossing met implementering van de benodigde/gewenste hard- en software.

certificaat toegangscontrole

Licht, de ultieme sfeermaker

Licht is belangrijk en niet alleen omdat het in hoge mate bijdraagt tot de sfeer in uw woning . Licht accentueert ook, het is een onderdeel van uw interieur geworden . De nieuwe generatie lichtoplossingen helpen u dan ook de vorm en het unieke karakter van uw woning te bepalen. Bovendien zijn ze een zegen voor uw energierekening. Heel wat trends in de hedendaagse woningbouw en -inrichting besteden bijzondere aandacht aan verlichting. Terecht, want de sfeer die verlichting creƫert wordt steeds belangrijker . Een woning bestaat meer en meer uit multifunctionele ruimtes met aangepast licht voor alle gelegenheden. Hiervoor werken wij met merken die kwaliteit en veiligheid garanderen. Lichtadvies is vakwerk en daarom werken we samen met Cebeo Lightstudio. In de Cebeo lichtstudio kunt u steeds terecht voor professioneel lichtadvies en een ruime keuze verlichting voor zowel binnen als buiten. U kunt er zelfs een persoonlijk lichtplan op maat laten uitwerken.